top of page

100% Økologisk

BYGGRESS

MED SAFTPULVER FRA BYGGRESS

 

• Energiomsetning og stoffskifte

• Basedannende

Byggresset til Bio-Life dyrkes om vinteren og høstes når næringsverdien er på sitt høyeste. Tørkeprosessen er skånsom for å bevare næringen og enzymaktiviteten i «raw food». Pulveret er en god kilde til fiber og protein, og er basedannende pga. sitt høye innhold av basiske mineraler som kalsium og magnesium. Byggress er også en god kilde til naturlige mineralsalter, spesielt kalium som bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk, normal muskelfunksjon og nervesystem.

Byggress er rikt på vitaminene C, K, betakaroten og folsyre. Betakaroten omdannes til A-vitamin for vedlikehold av slimhinner, hud, syn og immunforsvar. Vitamin C beskytter mot oksidativt stress, og bidrar sammen med folsyre til normal funksjon i immunsystemet og energiomsetningen, samt motvirker tretthet. Vitamin K bidrar til normal blodkoagulering og vedlikehold av benstrukturen.

Jern brukes i energistoffskiftet og til dannelse av røde blodceller som transporterer oksygen. Dette kan redusere tretthet. Selen bidrar bl.a. til vedlikehold av hår og negler, normal funksjon i skjoldbruskkjertelen og immunforsvaret, samt beskyttelse mot oksidativt stress. Byggresset er rikt på jod som bidrar til energiomsetningen, samt til normal produksjon av stoffskiftehormoner og normal funksjon i skjoldbruskkjertelen. Ved høyt stoffskifte, konsulter lege før inntak.

Innhold: 100g pulver

INGREDIENSER

 

Økologisk byggresspulver og tørket saft av økologisk byggress.

BRUKSANVISNING

 

1 måleskje (5 g) pulver blandes i et glass vann, juice eller smoothie for en næringsrik grønn drikk. 

ANDRE GREENS PRODUKTER

bottom of page