top of page

FILOSOFI

Fordøyelsessystemet er vårt største fokus i alt vi gjør,

hvor helse er oppnådd eller tapt

FRA DØDSDOM TIL SJERNEHELSE

Selv (nor slet) før han ble syk mente Thor at hvis kroppen er i stand til å skape en livstruende sykdom så er den også i stand til å kvitte seg med den. Hvis du gir den de rette midler og omstendigheter. Desverre har mange misted troen på kroppens intelligens og egenskap til å reversere det den har skapt selv.

Thor Johansen
Bernard Jensen

DR BERNARD JENSEN

Dr Bernard Jensen trodde på mat som medisin, ikke bare på grunn av dens kjemiske oppbygging men også på verdien av energien den inneholder. Bio-Life baserer sin filosofi, sitt produkt utvalg og sine formulaer på Bernard Jensens lære.

“Jeg tror av hele mitt hjerte ad den dagen vil komme hvor vi verdsetter mat ikke så mye på grunn av de kjemiske elementer den inneholder, men for den energi den representerer.  Solenergi er uunnværlig for vår helse” 

                                                           Dr. Bernard Jensen

Bio-Life Produkter

BIO-LIFE PRODUKTER

Våre produkter er formulert etter filosofien om å bringe næring med levende energi til kroppens systemer. Vi har en sterk fakta basert bakgrunn hvor vi kan forsyne korrekt informasjon til en verden utsultet på sunne alternativer til dominante lærdommer. 

bottom of page