top of page
Historien Bak Bio-Life

HISTORIEN BAK BIO-LIFE

Gründer og opphavsmannen bak Bio-Life serien, Thor Johansen, har hatt stor suksess med sitt fokus på å utvikle produkter med bredspektrede ingredienser og høy kvalitet på råvarene - men hvordan startet det hele?

Thor Johansen lanserte allerede i 1989 produkter for det norske markedet, og det ble starten på det vi i dag kjenner som Bio-Life. Opphavet til en produktserie med kosttilskudd basert på naturlige kilder for urter, vitaminer og mineraler startet allikevel mange år før dette.

 

I ung alder ble Thor alvorlig syk. Med en sterk drivkraft om å fortsatt dele livet med sin kone og sine barn, utviklet Thor en voksende interesse for alternative behandlingsmetoder. Thor ble heldigvis helt frisk. Inspirert av kroppens evne til å rehabilitere, ble Thor motivert til å søke kunnskap om kropp og helse. Gjennom sitt opphold i USA, utviklet Thor en unik kunnskap og knyttet nettverk i faglige miljøer innen helse og ernæring. Dette ga Thor innsikt i studier, litteratur og ikke minst ny forskning. Et spesielt og årelangt samarbeid med verdenskjente Dr. Bernard Jensen har preget utviklingen av Bio-Life.

 

Forståelsen for kroppens finstemte samspill, og troen på at man gjennom tilgang på næringsrik kost kan optimalisere helsen, ble etter hvert omsatt til en drøm om å utvikle produkter som hentet det beste fra naturen. Thor mente at med den moderne industrielle foredlingen av matvarer, ikke fikk gode nok ferdigprodukter som tilførte kroppen nok av de mangfoldige og næringsrike substansene de opprinnelige råvarene bar med seg. Dermed ble ideen om Bio-Life etter hvert lansert, hvor man hele tiden skulle utvikle produkter sammensatt av naturlige råvarer av beste kvalitet. Produktene skulle fremstilles på så skånsom måte man kunne, uten bindemidler eller kunstige tilsetninger.

 

I dag er Bio-Life kjent for nettopp dette – naturlig tilskudd, bredspektret sammensetning og høy kvalitet. Bio-Life er utviklet som inspirasjon for den aktive og næringsbevisste.

Thor portrait2.jpg
Thor Johansen med Bernard Jensen
Thor Johansen besøker Bernard Jensen
bottom of page