top of page
Bio-Life Produkter

OM BIO-LIFE PRODUKTER

KVALITETSKONTROLL

Bio Life krever analysesertifikater som dokumenterer aktive ingredienser og innholdet av mineraler, samt at råvarer er fri for sprøytemidler, tungmetaller og skadelige bakterier.

GMP-STANDARD

Bio-Life og samarbeidspartnerne er GMP-sertifisert i USA. Produksjonen foregår i lokaler som er godkjent av FDA (Food and drug adm.).

INGREDIENSER

Kun ingredienser av reneste kvalitet. Uten gjær, gluten, hvetekorn, melk eller kunstige tilsetningsstoffer. Vegetariske kapsler.

PRODUKTFILOSOFI

Summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingrediensen fra hver råvare.

Kvalitetskontroll
GMP-Standard
Produktfilosofi

PRODUKT UTVIKLING PRINSIPPER

Bio-Life produkter er produsert basert på følgende prinsipper som vil være vår standard også i fremtiden. 

Synergi

SYNERGI

Det er vitenskapelig bevist at forskjellige næringsstoffer arbeider synergistisk i kroppen. Med henblikk på dette blir Bio-Life produkter alltid formulert med ingredienser som arbeider sammen for å fremme en maksimal effekt. 

RENHET

Vi velger våre råvarer med omhu og passer på at hver eneste ingrediens i våre produkter er rene og fri for GMO, syntetiske midler, tilsetningsstoffer og andre skadelige kjemikalier. 

ØKO-VENNLIG

Bio-Life prioriterer å holde jorden frisk og ren. Derfor benytter vi ingredienser som er dyrket økologisk og emballasje som kan resirkuleres.

INTEGRITET

Din helse er viktig for oss, derfor er kvalitet en selvfølge! Hvert Bio-Life produkt er produsert vet hjelp av nyeste teknologi og med ingredienser av beste kvalitet.

VÅRE FOREGANGSMENN

Vi baserer våre formuler og vår produkt filosofi på Dr. Bernard Jensen lore. Han baserte sin hele og produkt filosofi på Dr. Rocene’s lære.

Dr Rocene var Norsk. 

FREMDRIFT

Bio-Life skaper produkter og filosofier i forkant av industrien, både i form av ny utvikling og forbedring av produkter. 

bottom of page