top of page
Inflammin
Inflammin

Herbamix

INFLAMMIN

MED GURKEMEIEEKSTRAKT

  • Kan hjelpe mot leddplager

  • Kan hjelpe mot urolig mage

 

Inflammin er sammensatt for å opprettholde normal funksjon i fordøyelse og ledd. Gurkemeie støtter normal lever- og gallefunksjon, og bidrar til stimulering av fordøyelsessafter. Gurkemeie fremmer dermed fordøyelsen og bidrar spesielt til en bedre fettfordøyelse. Curcumin hjelper til med å kontrollere den inflammatoriske responsen i kroppen.

Ingefær bidrar til kroppens naturlige motstandskraft og støtter immunsystemet. Ingefær bidrar også til vaskulær helse (sirkulasjon), som igjen hjelper til å opprettholde et sunt hjerte. Ingefær støtter fordøyelsen og bidrar til normal funksjon i tarmkanalen. Dette bidrar til fysisk velvære. Ingefær brukes også for normal funksjon i magen i tidlig svangerskap. Ingefær kan bidra ved inflammatorisk respons ved å bidra til normal balanse i inflammatoriske hormoner (prostaglandiner).

Boswelliaekstrakten hentes fra kvaen til det indiske treet Boswellia serrata, og man bruker den for ledd, lunger og tarm. Dette gjør den til en fin urt i blanding med gurkemeie, og de understøtter hverandre. Boswelliaekstrakten som brukes i Inflammin kalles 5-loxin® og er et registrert varemerka fra P.L. Thomas & co. inc. Studier av dette spesielle og patenterte ekstraktet viser at det kan hemme et enzym som bryter ned proteiner i leddene.

Innhold: 60 Vegekapsler

INGREDIENSER

 

Ingefær (Zingiber officinale), gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), gurkemeie (Curcuma longa), ananas (Ananas comosus), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), boswelliaekstrakt (Boswellia serrata), ingefærekstrakt (Zingiber officinale).

BRUKSANVISNING

 

2-4 kapsler daglig med drikke utenom mat.    

ANDRE URTE PRODUKTER

bottom of page